Валежите продължават, но постепенно ще отслабнат

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 10 и 15 градуса

През нощта ще остане облачно и дъждовно. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са между 6° и 11°. През деня валежите ще продължат, на много места в източните райони със значителни количества, но постепенно ще отслабват. В Югозападна България след обяд ще спрат и облачността ще се разкъса. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до умерен. Максималните температури ще са предимно между 10° и 15°.

В планините ще е облачно с валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен вятър, предимно от север. Максималната температура на 1200 ще е около 8°, на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-североизток, който до привечер ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са между 15° и 18°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е около 3 бала.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще се доближи до средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 41 мин. и залязва в 18 ч. и 43 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 02 мин. Луната в София залязва в 2 ч. и 53 мин. и изгрява в 17 ч. и 20 мин. Фаза: три дни след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK