Днес дъждът продължава да вали на много места

Снимка: Infomreja.bg

След обяд валежите ще започнат да спират

Днес на много места ще продължи да вали, в Източна България количествата ще са значителни, в югоизточните райони ще прегърми. След обяд от запад валежите ще отслабват и спират, вечерта над отделни райони облачността ще се разкъса. Ще духа слаб до умерен от север-северозапад, в източните райони - от североизток. Максималните температури ще са между 8° и 13°, малко по-високи по Черноморието.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. Ще има валежи от дъжд, по най-високите части от сняг. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 2°.

Над Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд, на места количествата ще са значителни. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, късно вечерта ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са 15°-17°. Температурата на морската вода е 16°-°18. Вълнението на морето ще бъде предимно 3 бала.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още малко ще се понижи.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 36 мин. и залязва в 18 ч. и 49 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 13 мин. Луната в София изгрява в 14 ч. и 39 мин. и залязва в 23 ч. и 23 мин. Фаза: един ден преди първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK