Днес ще преобладава слънчево време

Снимка: Infomreja.bg

От север започва увеличение на облачността

Днес над страната ще преобладава слънчево време, но още преди обяд от север облачността, висока и средна, ще започне да се увеличава. В Дунавската равнина ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад и видимостта по поречието на Дунав ще се подобри. Максималните температури ще са предимно между 8° и 13°.

Над планините ще преобладава слънчево време, но север-северозапад ще започне увеличение на облачността, което до вечерта ще обхване и най-южните планински райони. Ще духа предимно умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще започне увеличение на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от югозапад. Максимални температури на въздуха: 11°-13°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане е повисоко от средното за ноември, ще се понижава.

На 28.11.2020 слънцето изгря в 07:35 часа и ще залезе в 16:54 часа. Продължителност на деня 09:19 часа.

Луната ще изгрее в 16:03 часа и ще залезе в 05:23 часа. Осветеност на диска в 0h UT 98 %. Фаза на луната: след първа четвърт преди пълнолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK