Предимно слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 8 и 13 градуса

Днес ще е предимно слънчево. След обяд над източната половина от страната ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север, ще бъде слаб, в Източна България - до умерен, но постепенно ще утихва. Максималните температури ще са между 8° и 13°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове, но само на изолирани места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад, но след обяд ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра ще е около минус 6°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слабо. Ще духа до умерен северен вятър, който привечер ще отслабне. Максималните температури ще са между 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще се повиши още и ще е знчително по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 55 мин. и залязва в 20 ч. и 2 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 7 мин. Луната изгрява в 6 ч. и 12 мин. и залязва в 17 ч. и 23 мин. Фаза: три дни преди новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK