Осъдената за измама Павлина Григорова застана начело на протестите на хората с увреждания

Снимка: БГНЕС

"Реформа да, но не така!" – гласи плакатът пред сградата на здравното министерство, където се провежда протест срещу наредбата за медицинската експертиза от август.

Това предаде репортер на БГНЕС тази сутрин, а пред него застана една позната на ИНФОМРЕЖА дама, която има богато минало зад гърба си.

„Начинът, по който се калкулират процентите, липсващите много заболявания, някои които са отбелязани само със запетайки като миопатии, примерно. Това, че не се включват съпровождащите заболявания, а се определя едно водещо. На този етап никой от хората с увреждания не знае кой по какъв критерий му определя водещото заболяване”, така Павлина Григорова обясни защо са излезли на протест.

Същата тази Павлина Григорова, която през януари отново се появи в полезрението на ИНФОМРЕЖА. Този път Григорова бе достигнала до Мая Манолова в една от приемните ѝ във влаковете.

Там Павлина – Пав, Шантал, и позната под още много псевдомини, бе обяснила за проблемите на хората с увреждания, а по-късно в пост във фейсбук даде гласност на това, че приемни изобщо няма и че Манолова си прави пиар.

Същата тази Павлина днес отново застава с лицето си пред камерите и микрофоните необезпокоена, че в Районен съд на град Левски има все още присъда за измама, която е в сила. Името на Павлина бе запомнено и това, че измами Георги Ботев от Плевен, който ѝ подари инвалиден скутер, без дори да подозира, че Григорова е здраво стъпила на земята.

Всички тези факти са безкрайно потвърждавани от хора, свързали се с медията ни, разказали за контактите си с Григорова, която тълкува парите, които измамените ѝ изпращат като „криворазбрано дарителство“.

Днес Павлина е там – пред сградата на Министерството на здравеопазването – в инвалидна количка и бастун.

Колко е болна тя, има ли по-болни от нея – да, има, и да – нужно е да се премерят тези факти, защото днес точно този човек застава зад кауза на майки, бащи и деца, които имат нужда от промяна.

Призивите на Павлина във фейсбук, отличаването ѝ като човек – болен, „сакат“, „неможещ“, но борец за правда, са иронични. Толкова, колкото и последната заплаха на Павлина, че ИНФОМРЕЖА ѝ оказва натиск, опетнява я, а нейното минало я дебне зад всеки ъгъл, в който има един подвел се да изпрати пари за поредната ѝ операция.

СЛУЧАЯТ С МАЯ МАНОЛОВА 

ПАВЛИНА ГРИГОРОВА - КОЛКО СТРУВА ДА СИ БОЛЕН

МНОГОЛИКАТА ПАВЛИНА ИЛИ КАК "БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ"

ИЗМАМИТЕ НА ПАВЛИНА ГРИГОРОВА 

 

 

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK