НФСБ номинира Росен Георгиев за кмет на Благоевград

Снимка: НФСБ

Георгиев е настоящият кмет на село Дъбрава

Национален фронт за спасение на България издига изключително силната гражданска кандидатура на Росен Георгиев за кмет на Благоевград. С тази номинация патриотичната формация дава заявка за убедителен резултат на местния вот в общината.

Като кмет на Дъбрава Росен Георгиев изпълни с мисия и съдържание неглижираната както от законодателя, така и от общината длъжност „кмет на кметство“. Постиженията му като управленец са безспорни и едно забравено селище сега живее втори живот, съобщават от партията, издигнала кандидата.

Създадената от него Асоциация за европейско развитие на българското село се превърна във фактор от национално значение с редица предложения за законодателни промени в полза на развитието на малките населени места.

Наложената от Росен Георгиев марка „The Brava“ е разпознаваема дори зад граница с рок събитието „The Brava Balkan Fest“, което за няколко години създаде ново мислене и възпита в любов към селата много млади хора.

Росен Георгиев благодари на НФСБ за номинацията. „Приемам я като голяма отговорност. Със съжаление, обаче трябва да отбележа, че градът, в който съм се родил и израснах – красивият Благоевград, младият Благоевград, перспективният Благоевград е доведен до режим на оцеляване. Затова категорично ще кажа: "Благоевград има нужда от спасение", посочи Росен Георгиев.

В навечерието на празника на Съединението Росен Георгиев се обърна с призив за обединение на хората в Благоевград. „Нека обединени спасим Благоевград от безпътицата, от надменността, от наглостта и от липсата на визия, демонстрирана от сегашното управление на общината“, призова Росен Георгиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK