Джамбазки: Резултатът ни не е нито добър, нито лош, той е основа и начало

снимки: infomreja.bg

“Това е първото ни самостоятелно явяване на национално ниво на избори за Народно събрание. В сравнение с предишните избори за президент в Кюстендилска област, резултатът ни се е качил два пъти”, обяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

По негови думи в областта е оставено тежко наследство заради безразсъдните действия на част от хората, които са представлявали ВМРО в миналото. “Има хора, на които много дълго ще трябва да обясняваме, че е сменено ръководството, че има нови хора, които да се занимават”, добави  още Джамбазки. Той благодари на всички, които са работили за ВМРО за парламентарните избори и ги поздрави.

ВМРО определи изборните резултати като нечестни, а вотът - проведен в условията на тежки манипулаци, фалшификации с всички сили и средства, включително и представители на т.нар. социологически агенции, които са работили като платени агитатори в полза на една или друга политическа сила.

“Нашия резултат не е нито добър, нито лош, а е основа и начало. От този резултат ние тръгваме. Правим преглед, виждаме как по секциите са вървели резултатите. Там, където са нулеви протоколите, ще търсим начин да намерим наши симпатизанти”, обяви още Джамбазки.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

WMRO13:01 - 19.05.2013
Кажете му някъде на тоя СМЕШНИК да се скрие!
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK