Джамбазки: Показваме в Брюксел атентата срещу майки и деца в Буново

Снимка: frognews.bg
Ангел Джамбазки с възмущение коменитра позицията на говорителя на руското МВНР Мария Захарова за българските евреи и заяви, че това е ”ненужно и нередно след наглата заявка за изобретяването на българската азбука”.
 

Помните, имаше един народен представител, чието име се родее с известен писател, който заяви, че Русия е купила половината България… Това е провокация! Тенденцията е – има ясна геополитическа линия – Белград – Атина, а нашата цел е да бъде Скопие – Тирана – Италия. И тук е основният сблъсък, обясни той.

Не е редно да се чувстваш уютно, когато си в управлението. Ако се чувстваш уютно, значи нещо не е наред. Не зависи от решението на ГЕРБ или Обединените патриоти едните да сменят другите, каза Джамбазки, коментирайки коалиционното управление.

От първия ден БСП не може да преживее тежкото поражение, което сама си нанесе и от първия ден водят окопна и партизанска война. Те не са забравили нищо от престъпното име на партията, която наследиха. Пример – нежеланието да се смени името на Димитровград в Сърбия.
 
БСП се занимават с избори, които ще изгубят. А за ДПС… Ще извадя снимките от гара Буново, от взривените майки и деца. Те са наследници на това националистично движение. Нали ДПС ни разнасят в ЕП пред разни либерали и ни казват какви сме лоши… ДПС ли ще говори за либерализъм?!, коментира Джамбазки.
 
 
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK