Джакпотът падна в ръцете на Кръсто Шошев от Петрич

Снимка: Национална лотария

54-годишният Кръсто Шошев от град Петрич е големият късметлия, който спечели джакпота в играта „Лото 6 от 47“ на 29 юли.

Правилното предвиждане на шестте печеливши числа му донесе 2 милиона лева, включващи къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай. Щастливецът е осмият милионер в Национална лотария от началото на годината. Чек за страхотната печалба му връчи Захари Бахаров.

Късметлията работи като шофьор. Участва в играта „Лото 6 от 47“ от години с едни и същи числа, дадени му от неговия баща. Всеки ден гледа тегленето на любимата си игра, а ако случайно го пропусне, задължително проверява дали не е изтеглена неговата комбинация. В късметлийската неделя Кръсто отново е бил пред телевизора, а за негова изненада числата излизат едно по едно и го превръщат в най-новия милионер на България.

„Чувството е прекрасно. Подсъзнателно съм вярвал, че рано или късно ще спечеля“, каза щастливецът. Споделя, че първоначално семейството му не е повярвало, че е уцелил и шестте печеливши числа.

„Животът ми ще се преобърне на 180 градуса. Оттук нататък мисля, че ще бъде по-лек и по-добър“, категоричен е късметлията. С парите Кръсто ще погаси кредитите си и ще помогне на децата си, които живеят и учат в Англия. Планира да започне собствен бизнес, в който ще вложи част от парите.

Щастливецът спечели джакпота с фиш на стойност 4 лева.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n
loading...