Дизайнерски рокли и скъпи коли дефилираха на гаровия площад в Кюстендил /СНИМКИ/

снимки: infomreja.bg

С изключително стилни дизайнерски рокли момичетата от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт “Йордан Захариев” впечатлиха стотиците кюстендилци, дошли да видят първия випуск на абитуриентите в града.

Както традицията повелява, от години девойките залагат на тоалети и прически, а момчетата - на скъпите автомобили, които ги возят.

Сред облеклото на младежите пък преобладаваше спортно-елегантния стил, който беше придружен с бутилка “Джак даниелс” в ръката. Имаше и доста нестандартни решения, като младеж, татуирал на главата си “Made in Bulgaria”.

По традиция всички завършващи направиха обиколка на града с надути клаксони, посетиха училищния двор на гимназията, след което се събраха на гаровия площад.

От там дамите, под ръка със своите кавалери, се отправиха към култовия ресторант “Велбъжд”. През терасата на заведението хвърчаха абитуриентски букети и бутилки със шампанско.

Всички завършващи си пожелаха на добър час и попътен вятър в живота. Някои от тях вече са приети като студенти в едни от най-елитните университети в страната.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

.......17:47 - 25.05.2013
Някои в този умрел град затова живеят , да се показват пред останалите колко са по-по- от останалите.
Верка Георгиева14:51 - 25.05.2013
И на мен ми направи впечатление, че тази година младежите бяха по-умерени и по-семпли. Това разбира се не ги прами по-малко красиви. Надявам се тази тенденция към излишен блясък и лукс да е приключила вече!
Впечатлени12:42 - 25.05.2013
По принцип аз съм си от К-н и се гордея с този факт. Живял съм и 5 год. в С-ф. Та какво искам да кажа. В момента пребивавам в Стара Загора и се падна точно по времето на абитуриентските балове. Тук пак си се обличат кичозно и т.н. но я няма тази простотия да се свири с колите по улиците и да се излиза на прозорците, през шибидаха и да се вика. Тук всичко си минава спокойно и мирно. Бил съм на абитуриентски бал и в Банско и там е същото положение. Само нашият край ли е изопъчен и какво е толкова им допринася радост да свиркат и да викат излезли до половината през автомобилите?!?
toi08:08 - 25.05.2013
Алкохола им беше в повече

FACEBOOK