Дискусия „За делника в образованието” в Кюстендил

Снимка: Пресцентър на БСП

На 16 октомври от 17.30 ч. в Синята зала на НЧ ”Братство 1869” ще се проведе дискусия  под наслов „За делника в образованието”.

В нея ще вземат участие народните представители от „БСП за България” Валери Жаблянов, заместник – председател на НС и доц. д-р Николай Цонков, член на Комисията по образование и наука в НС.

Целта на срещата е да се определят проблемите в сферата на образованието и има ли такива при прилагане на новия Закон за предучилищно и училищно образование.

Поканени за участие учители, директори на детски градини и училища, родители, неправителствени организации, представители на Синдиката на българските учители, РУО Кюстендил, експерти от отдел „Образование, младежки дейности и спорт” към община Кюстендил, както и всички, имащи мнение и отношение по темата.

Организатор е Областният съвет на БСП Кюстендил като срещата е част от национална кампания на левицата. Обобщението и предизвикателствата  в делника  на българското образование ще бъдат представени на кръгла маса в навечерието на Деня на народните будители.

За участие в кръглата маса ще бъдат поканени представители на образователната и академичната общност от цялата страна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK