Директорът на Второ ОУ-Гоце Делчев, Цветанка Петричкова: Честит 24-и май!

Уважаеми колеги, дълбок поклон към вашата неуморна и благородна професия!

Скъпи ученици, учители и родители!

Всяка година 24 май идва с блясъка на своята тържественост, пренесъл възрожденския си дух през годините, утвърдил се като най светлия, най-съкровения, най-българския празник!

Денят, който обединява; денят, в който един народ отбелязва духовното си пробуждане и вечния стремеж към усъвършенстване чрез словото, образованието, науката и културата. В този ден се прекланяме пред учителите, които с душа и слово всеодайно и неуморно изграждат духовната крепост на знанието!

Уважаеми бивши и настоящи учители, дълбок поклон към вашата неуморна и благородна професия! Гордейте се, че сте истински българи с истинско българско сърце, раздаващи знания и обич на най-милите и обичани от нас – децата!

Честит празник, уважаеми колеги! С най-искрени чувства и признателност за труда и делата, за годините, отдадени и посветени на учениците и децата, Ви пожелавам най-вече здраве, творчески сили и търпение, които са необходими за нашия труден, но хуманен път!

Продължавайте да работите със същия дух и любов за доброто и бъдещето на нашите деца!

Скъпи ученици,

Бъдете дръзки и смели в очакванията, упорити в начинанията, винаги знайте, че можете, защото сте носители на Българския дух! Знанието е сила. Използвайте го, за да направите света по-красив!

Честит празник!

 

Цветанка Петричкова

Директор на Второ ОУ „Гоце Делчев“, гр. Гоце Делчев

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK