Директорът на училището в Гърмен Стоян Стругов е новият президент на Ротари клуб - Гоце Делчев

Снимки: Ротари клуб - Гоце Делчев

Директорът на СОУ "Св. св. Кирил и Методий" - с. Гърмен - Стоян Стругов, е новият президент на Ротари клуб - Гоце Делчев.

Той бе избран на поста вчера на стилно тържество според ротационната методика, която се спазва стриктно в структурите на ротари клубовете. 

Досегашният президент д-р Мария Герова предаде президентската огърлица на Стоян Стругов, като направи отчет на редицата изпълнени по време на нейния мандат полезни инициативи в полза на хората и подрастващите. 

Последните тържествени събития около ротарианците в Гоце Делчев се случиха при посрещането на ротарианската Нова година, която започва от днес - 1 юли, с мандата на новия президент Стоян Стругов.

Гости на церемонията на гоцеделчевското ротари семейство бе Слави Лачинов - асистент дистрикт гуверньор, който поздрави за инициативите и успешния мандат д-р Мария Герова.

Той отправи поздравително послание и към новия президент, като заяви, че с много уважение и признателност честити ротарианската Нова година на представителите на местния клуб с поклон и признателност пред завидния им ентусиазъм, за добрите им инициативи и полезната дейност, която реализират успешно години наред.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK