Отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“ на ДАЗД за ОУ „Евлоги Георгиев“

Снимки: ОУ „Евлоги Георгиев“

Дупнишкото училище бе удостоено с плакет в категория „Устойчиво развитие“

На официална церемония в Изложбена зала „Триъгълна кула на Сердика” в София за втори път Държавната агенция за закрила на детето връчи отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство” като признание за принос в грижата за децата и за дейности и инициативи, допринасящи за създаването на условия за тяхното пълноценно развитие.

В деня, в който се отбелязва Международният ден за правата на детето, ОУ„Евлоги Георгиев“ – град Дупница, бе удостоено с плакет в категория „Устойчиво развитие“.

Екипът на ОУ "Евлоги Георгиев" гарантира високо качество на живот на учениците и утвърдени възможности за пълноценното им развитие.

"Наградата за нас е признание за многогодишния труд на всички, работещи в училището под ръководството на доскорошния директор – госпожа Румяна Гиргинова! Тя е огледало на нашия стремеж да работим за израстване на учениците като силни личности, утвърждаване атмосфера на свободно мислене, свободна изява на личността, превръщане на училището в „Училище на щастието", коментираха от ръководството на училището.

Поредно доказателство за това е и наградата на V б клас с класен ръководител Венета Манева, заел трето място в Националния конкурс „Най-усмихнат клас на България 2019 г.”

"Благодарим на всички – учители, родители, служители, чийто ежедневен труд е насочен към това да направят децата щастливи!", каза директорът Райна Александрова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK