Директорът на ПМГ "Яне Сандански" в Гоце Делчев Елка Божикова тържествено обяви за закрита учебната година

Снимки: ПМГ "Яне Сандански"

Директорът на ПМГ "Яне Сандански" в Гоце Делчев - Елка Божикова, днес обяви дългоочаквания от възпитаниците на школото край на учебната година. В двора на гимназията с емоционално и предваканционно настроение се събраха ученици и учители на традиционното тържество.

Специален поздрав и послание към ученици и учители отправи директорът Елка Божикова, с които пожела летните месеци на всички да бъдат изпълнени с много и незабравими мигове, емоции и усмивки. 

Сериозен бе приносът за високия адреналин на днешното последно ученическо тържество в ПМГ "Яне Сандански" на двете водещи Цвети и Марти, които успяха да заредят всички с празнично настроение и да изразят вълненията на съучениците си прага на чаканата с нетърпение от всички тях лятна ваканция. 

На тържеството по случай официалното закриване на учебната година Елка Божикова връчи награди на учениците, постигнали високи резултати в различни конкурси и състезания. 

Специални грамоти и почетната значка на ПМГ „Яне Сандански“ също бяха връчени на ученици с високи постижения в различни дисциплини. През изминалата учебна година гордостта на гимназията бяха Йордана Спирова от IX” а” клас, Мария Праматарова от VII клас и Шерифе Рунта от VIII в клас. 

Носител на приза в областта на хуманитарните науки „Таланти в действие“ получи Анна Граченлиева. Заслужен приз придружен, с много аплодисменти, заслужиха и актьорите от ученическия театрален състав и мажоретния състав към ПМГ „Яне Сандански“.

Със заслужено признание и специални грамоти за завършили учебната година без нито едно отсъствие бяха удостоени Петя Ляскалиева, Мария Вантова и Павел Тинев.

Весело, красиво и щастливо лято си пожелаха взаимно учители и ученици до новата им среща на 15 септември. 

 

КОМЕНТАРИ

Браво20:17 - 02.07.2016
Браво.Да живее края на учебната година.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK