Директорът на ДЛС "Осогово" - Кюстендил, инж. Емилия Иванова: Честита Седмица на гората!

Честит празник - Седмица на гората, на всички колеги в системата!

Уважаеми инженери, лесовъди, служители и горски работници,

В тези ведри, слънчеви дни, когато се срещаме с магичните свойства на гората, когато цялата природа сияе, нека не забравяме, че трябва да опазваме българската гора жива, защото ние сме неразривно свързани с нея и с благотворните й процеси.

Днес е нашият професионален празник, на който трябва да припомним, че сме призвани да опазваме българската гора и да се грижим за нея.

По този повод трябва да се поздравим за труда, който ежедневно полагаме в новата горска история за опазването и възстановяването на българските горски територии като наше национално богатство.

Нека да продължим като истински професионалисти залесяването, борбата с корояда, пожарите и посегателствата, както и да подпомагаме естественото възстановяване на нашите гори!

По случай Седмицата на гората ви пожелавам да сте живи и здрави, пълни с енергия, за да можете да отговорите на високите европейски изисквания към професията!

Нека всички заедно да съумеем да завещаем на бъдещите поколения любов към родната природа и грижа за зеленото богатство на България!

Бъдете мъдри и живейте в хармония с природата и с нейната неповторима магия!

 

Инж. Емилия Иванова

Директор на ЮЗДП ДП ТП ДЛС "Осогово" - гр. Кюстендил

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK