Конкурс за здравен медиатор обявиха в Община Сатовча

Снимка: Infomreja.bg

Конкурс за заемане на длъжността „Здравен медиатор“ обявиха от администрацията в Сатовча.

В моменте тече подаване на документите от кандидатите. Крайният срок е до 17 часа на 28.02.2018 г. След тази дата ще бъдат насрочени и интервютата с  потенциалните кандидати за длъжността "Здравен медиатор“.

Мястото за провеждане на интервютата с кандидатите е заседателната зала на общинската администрация, гласи още съобщението, според което на спечеления конкурс кандидат ще бъде осигурено работно място в административната сграда.

Необходимите документи за кандидатстване за длъжността са: автобиография, копие от диплома за завършено средно образование и заявление. Сред изискванията, касаещи кандидатите, са принадлежност към местна уязвима етническа общност, владеене на езика на общността /ромски/, комуникативни умения, компютърна грамотност, а предимствата са добри познания в социалната и здравната сфера.

Изборът на здравен медиатор ще премине в два етапа - разглеждане на постъпилите документи от комисия и провеждане на интервю с кандидатите, одобрени по документи.

Окончателните резултати от конкурса ще бъдат обявени на интернет страницата на Община Сатовча, както и на информационното табло, намиращо се в административната сграда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK