Поредни рокади в горския сектор! Исмаил Моллов застава начело на ДЛС "Дикчан", Пламен Поюков оглавява ДГС-Дупница

Пламен Поюков е новият директор на ДГС-Дупница, снимка: Infomreja.bg, архив

Със заповеди на шефа на Югозападното държавно предприятие, инж. Дамян Дамянов, от днес – 3 януари, две териториални поделения имат назначени титуляри на поста директор.

Досегашният началник отдел в ЮЗДП, инж. Исмаил Моллов, поема управлението на „ДЛС Дикчан” – с. Сатовча. От април миналата година до момента стопанството временно се ръководеше от зам.-директора инж. Здравко Камбошев.

Инж. Пламен Поюков - бивш директор на ДЛС "Дикчан", пък оглавява Държавното горско стопанство в Дупница, което временно се управляваше от зам.-директора инж. Иво Дамянов.

Поюков бе уволнен от ръководния пост в ДЛС "Дикчан" на 25. април 2017 г., като преди това има още едно отстраняване от длъжността. Сегашното му възстановяване в системата на горите е за втори път.

И двете му уволнения се смятат за политически с недоказани и тенденциозни обвинения за безстопанственост, тъй като той бе кандидат за депутат и за кмет от ПП ГЕРБ на последните местни и парламентарни избори.

Поюков е един от добрите и дългогодишни специалисти в системата на горите. Стопанството му в Сатовча многократно бе сред първенците на ЮЗДП. Сега ще има възможност да се докаже и начело на ДГС-Дупница.

През проветривия директорски стол в ДЛС "Дикчан" преди години премина и също бе уволнен и назначеният днес нов директор Исмаил Моллов. Той е от хаджидимовското село Абланица и е представител на ДПС.

 

КОМЕНТАРИ

JJJ14:17 - 05.01.2018
Има една тъпа кучка пиандур,по-грозна от баба Яга с развинтена фантазия,мръсна клеветница,която си съченява небивалици! Мръснице,нали можеш да провериш апитата,що си ебеш майката напосоки? Ходи ти се до съдебната палата! Просто спри се!
Ллллл11:01 - 05.01.2018
Исмаил Моллов ще излезе по-чист от новородено ха-ха
Иванчо10:11 - 05.01.2018
Много са сладки аките и резаните кавали на помаците Грозница Свинска!
do ziko08:48 - 05.01.2018
Недоносчето писал се ziko, сигурно много му се ходи до Бобовдол, боклука тръгнал да ръси мозък по форумите. Само негативизъм у тези помаци бре? Сигурен съм ,че тези дето се опитват да влязат с мръсни коментари по адрес на Поюков,най-много са се облагодетелствали и от оня вълкоселски вълк и от човека,който се опитват да оплюват. Има няколко човека,които само това правят, стоят с миришещите си задници пред компютъра и творят бисери. Един Милко Сиркъов например< една Нафа има в общината,която и тя не знае какво работи там/може дза смзва шмайзера на някой си/ и още няколко боклука подчинени на сивия Бял зъб. Кучетата си лаят ,кервана си върви.

FACEBOOK