Пенсионират се двама от дългогодишните директори на гимназии в Разлог

Снимки: Община Разлог

Кметът Герчев има подари плакети

Пенсионират се двама от дългогодишните директори - Емилия Йорданова от ПГ по транспорт – Разлог, и инж. Иван Аврамов – директор на ПГ по МСС, Разлог.

По време на днешната работна среща с директорите, кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев приветства и връчи почетни грамоти и плакети.

„Благодаря Ви за високия професионализъм, за създаването на условия, в които се стимулират както професионалното израстване на педагозите, така и творческите способности, за всеотдайността през годините. Със Вашия неуморен труд през всичките си години като учители и директори, Вие успяхте да възпитате много отговорни, добри и признателни вече пораснали успешни хора“ – заяви инж. Герчев.

На срещата присъстваше зам.-кметът по социални дейности, който също благодари от свое име и от името на Общината за цялостния принос в развитието образованието.

Директорите изказаха своята признателност за вниманието и споделиха, че когато човек живее с работата си, годините минават неусетно, но най-важното постигнатото да остава и да има приемственост.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK