Директорката на СУ „Никола Вапцаров“ в Хаджидимово - Мариана Боянина отпразнува приказен 60-годишен юбилей

Снимки: Личен архив

60-годишният юбилей на прекрасната директора на гимназията в Хаджидимово Мариана Боянина днес се превърна в истински празник като от приказките, изпълнен с много изненади, признателност и парад на искрени взаимоотношения между директор, учители и персонала на школото.

Голямата изненада днес в училището в Хаджидимово бе грижливо подредената богата трапеза от рожденичката - директор Мариана Боянина, която по случай юбилей покани целия учителски колектив. Вярна на традициите и прекрасния си характер  Мариана Боянина призна, че се чувства прекрасно сред своите колеги учители, които от своя страна за пореден път показаха безрезерното си уважение и признателност към дългогодишния си ръководител, колега и най-вече приятел.

Събитието бе придружено с много горещи и искрени пожелания от страна на всички учители към рожденичката за здраве и дълголетие, и за още много красиви школски и лични успехи.

Черешката на празничния ден както за Мариана Боянина, така и за целия колектив бе появата на малкия син на рожденичката Ивайло с голям и много красив букет цветя, който той връчи на прекрасната си майка и най- добра приятелка, като й пожела да е жива и здрава, да бъде все така любяща и добра майка, свекърва и баба, и все така железен стожер на прекрасното им семейство.

Безбройните и много топли и искрени благопожелания, многото цветя, подаръците от сърце, сред които и кафемашина от прекрасния й колектив, остават завинаги сред най- скъпите спомени от юбилейния празник на г-жа Мариана Боянина.

Екипът на ИНФОМРЕЖА също най-искрено поздравява с юбилея директора на СУ "Никола Вапцаров“ в Хаджидимово Мариана Боянина, като й пожелаваме много здраве и още много професионални и лични успехи, както и заслужено и безрезервно обществено признание за това, което дава от себе си за хората и поколенията на община Хадидимово.

 

КОМЕНТАРИ

Приятел и бивш колега12:26 - 20.01.2017
Честит юбилей г-жа Боянина! Все така чаровна и всеотдайна в работата и семейството!
Хахо20:00 - 18.01.2017
Хора научете се да пишете. Не може в една статия да напишеш думата "прекрасна" 6 пъти. Ако не сте чували за синоними, ограмотете се малко, все пак сте "журналисти". СРАМ!!!
sevda chausheva19:50 - 18.01.2017
Tq naistina e edin prekrasen chovek chestit ubilei i ot men Mariqnche.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK