Дипломира се випуск 2019 на НПГ „Димитър Талев“–Гоце Делчев (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Тази сутрин в огрения от слънце двор на НПГ „Димитър Талев“ – Гоце Делчев, зрелостниците от випуск 2019 получиха своите дипломи. На тържеството по този повод  дойде лично кметът на общината Владимир Москов.

Тук беше и началникът на отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности, култура и спорт“ към община Гоце Делчев  – Маргарита Енчева. Празникът беше уважен и от Росица Джамбазова – председател на Училищното настоятелство, и Галена Велева – председател на Обществения съвет при училището.

С топли думи към завършващите се обърна директорът на НПГ „Димитър Талев“ – Мария Георгиева. Тя им благодари за положения през годините труд и изрази увереност, че задълбочената  подготовка, която са получили в училището, ще им  помогне да се  докажат в професиите, към които се насочат.

Благодарността на родителите към учителския колектив и ръководството на училището изрази Светлана  Узунова – майка на абитуриентка.

Своите свидетелства за зрелост първи получиха отличниците през целия курс на обучение. Те им бяха връчени от кмета на общината. Заедно с дипломата, всеки пълен отличник  получи плакет на община Гоце Делчев, плакет на училището и грамота.

С грамоти и книги бяха удостоени всички зрелостници, които завършват средното си образование с отличен успех.

СНИМКИ ОТ ДИПЛОМИРАНЕТО ВИЖТЕ ВЪВ ФОТОМРЕЖА 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK