Димитър Татанов е най-вероятният нов шеф на полицията в Гърмен

снимка: infomreja.bg, архив

Димитър Татанов е най-вероятният нов директор на Районното полицейско управление в Гърмен. Той ще заеме овакантения началнически пост от Венцислав Гадиров, който пък бе назначен от ексдепутата от ДПС Ахмед Башев.

Другият възможен вариант е да бъде върнат предишният шеф на местната полиция - Георги Разманов, който пък бе преместен като районен инспектор в РУП-Гоце Делчев, за да се освободи поста за Гадиров.

Засега обаче везните клонят към Татанов, който е родом от Гърмен и заради службата му в София, Петрич, Сандански и Благоевград, от години е разделен със семейството си и нееднократно е правил постъпки за връщане в родния край.

Той е работил и в Гранична полиция, а по-късно и в "Охранителна полиция" в столицата.

Съпругата му Катерина Татанова пък е 15-а в листата на ГЕРБ в настоящата предизборна битка. До дни се очаква назначението да стане факт. В полицейските среди се коментира, че който и от двамата да бъде назначен, ще бъде добро кадрово решение.

 

КОМЕНТАРИ

колега10:14 - 03.10.2014
Браво и честито!Бяхме колеги и знам колко много работи и колко отговорно си върши работата.Добър избор са направили.Успех!
джеси 0322:09 - 02.10.2014
Когато човек си пие кафето с бандити,иги толерира е по-добре да си стои в къщи и да си гледа сериалчета с мама ,ане даго дава началник ПУ
джеси 0322:06 - 02.10.2014
Който си пие кафето с бандити е по-добре да си стои в къщи и да си гледа сериалчета момчето,ане да го дава шев на ПУ
Лили17:28 - 02.10.2014
Коментари, съдържащи лични нападки, обиди, заплахи или нецензурно съдържание подлежат на модериране или изтриване!

FACEBOOK