Димитър Капитанов в Първомай: Да спрем ГЕРБ да съсипва държавата

Димитър Капитанов, снимка: БСП

Кандидатите за народни представители от "Коалиция за България" I МИР  в Благоевград Димитър Капитанов от Петрич, Спас Панчев, председател на ЗНС „Александър Стамболийски” и втори в листата и Андон Ризов от Сандански се срещнаха с жителите на село Първомай.

"Основната ни цел е да не допуснем повече ГЕРБ да съсипва нашата държава, а заедно на тези избори да си върнем държавата на хората като гласуваме за изпълнението на  програмата на "Коалиция за България", призова жителите на Първомай кандидатът за народен представител от Петрич и четвърти в листата  Димитър Капитанов.

"Да не допускаме повече младите хора да напускат страната",  акцентира той върху приоритетите на "Коалиция за България", а именно откриването на нови работни места, увеличаване на минималната работна заплата, увеличаване на пенсиите и други мерки за връщане на България към развитие, а не разруха, която донесоха на страната ГЕРБ с управлението си.

Коалиционният партньор на БСП в "Коалиция за България" и председател на ЗНС „Александър Стамболийски” Спас Панчев изказа своето недоволство от факта, че такива населени места като Първомай са пренебрегвани от досегашното правителство.

"Досега ГЕРБ и земеделското министерство не са направили нищо за този район, на който му трябва малко, за да се развият, а хората там се изхранват основно със земеделие", подчерта Спас Панчев. Според него при положение, че Първомай се намира на две граници, всяко правителство би следвало да попречи да се внасят зеленчуци от други страни при положение, че в този район хората могат да произвеждат и да се пласира българска продукция.

Кандидатите за народни представители от "Коалиция за България" споделиха, че  хората, с които се срещат заявяват, че въпреки социалните проучвания те няма да гласуват за ГЕРБ, тъй като не искат да живеят повече в страх и лишения.

Спас Панчев заяви, че е сигурен, че "Коалиция за България" ще има 5 депутати и община Петрич и хората в селата ще могат да разчитат на Димитър Капитанов  за съдействие и решаване на техните местни проблеми. "Нашата област е една от малкото, в които водачът на листата е от областта и това е от изключителна важност, тъй като той е съпричастен с проблемите на хората тук", подчерта Панчев . Кандидатите от "Коалиция за България" призоваха на 12 май всички да изберем бюлетина №5 за по-добро и по-спокойно бъдеще.

 

КОМЕНТАРИ

Бравп16:02 - 23.04.2013
Д.Капитав депутат!!!
ХАХО15:26 - 23.04.2013
"Основната ни цел е да не допуснем повече ГЕРБ да съсипва нашата държава". СЕГА ДАНО СТЕ РАЗБРАЛИ ЧИЯ Е ДЪРЖАВАТА КОЯТО СЪСИПВАШЕ ГЕРБ И ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ СА САМО ТИЯ ПОАРАЗИТИ ОТ бсп И МИЛАТА ИМ КОАЛИЦИЯ ОТ МАНГАЛИ И РАЗНИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ МУТАНТИ."Досега ГЕРБ и земеделското министерство не са направили нищо за този район Първомай са пренебрегвани от досегашното правителство".ЗНАЧИ ПРЕДИ ГЕРБ ЦЕЛИЯТ РАЙОН НАПРАВО ЦЪВТЕШЕ А СЕГА ПУСТИНЯ. "въпреки социалните проучвания те няма да гласуват за ГЕРБ, тъй като не искат да живеят повече в страх и лишения". ЧУДЕХ СЕ АЗ ЗАЩО ОНЯДЕН КАТО МИНАХ ПРЕЗ ПЪРВОМАЙ И НЯМАШЕ ЖИВА ДУША ПО УЛИЦИТЕ САМО НЯКАКВИ УПЛАШЕНИ ОЧИЧКИ НАДНИЧАХА ЗАД ОГРАДИТЕ И ВСИЧКО СЕ ТРЕСЕШЕ ОТ СТРАХ.НА ИЗЛИЗАНЕ АТ СЕЛОТО ГЛЕДАМ СЕЛСКИЯ МИЛИЦИОНЕР ТРЕПЕРИ В ЕДНИ ХРАСТИ И МИ ВИКА "БЕГАЙ ЧЕ Ц.ЦВЕТАНОВ ИДВА ПРЕДИЗБОРНО".
Петрич15:24 - 23.04.2013
Нека всички гласуваме за Капитанов,да си имаме депутат от града да работи за нас.Всички петричани да гласуват с номер 5!
Мария15:21 - 23.04.2013
БСП ще е първа сила в Благоевградско с 5,Герб 3,ДПС-3

FACEBOOK