ГЕРБ – Невестино проведе отчетно-изборно събрание

Снимки: Пресцентър

Редовно отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ГЕРБ в Невестино. Отчет на дейността и анализ на всички изборни резултати от 2015 г. досега направиха Милчо Кирилов и Силвия Борисова.

Гости на отчетно-изборния форум в Невестино бяха народният представител и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин и Емил Гущеров – областен организационен секретар на партията и председател на ОбС – Дупница.

Пред присъстващите на събранието Кирил Калфин изрази задоволство от постигнатите резултати от проведените избори за периода 2015 г. до момента, както и от дейността на общинската структура в Невестино. „С много работа, с реализирането на полезни инициативи и с подкрепата на младите можем да спечелим следващите местни избори тук”, изрази увереност областният координатор на ГЕРБ.

Емил Гущеров посочи, че в общините, където управляват кметове на ГЕРБ, се работи усилено и се подобрява инфраструктурата както в градовете, така и по селата. Той даде за пример Дупница, Кюстендил, Сапарева баня и Рила. Гущеров изрази увереност, че такива положителни резултати могат да се случат и в Невестино, ако общинската управа е от политическа партия ГЕРБ.

По време на отчетно-изборния форум присъстващите направиха номинации за председател, организационен секретар и членове на ръководството. Номинирани за председател бяха Милчо Кирилов, Илиан Богомилов и Красимир Шукалски. Три бяха и номинациите за организационен секретар: Силвия Борисова, Николай Никифоров и Илиан Богомилов. А четири номинации бяха направени за членове на общинското ръководство.

Окончателно, новият ръководен орган на ГЕРБ – Невестино ще бъде утвърден с решение на Изпълнителната комисия на партията.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK