Димитър Делчев: Ще продължим да се борим за нормалност и почтеност в политиката!

Димитър Делчев, снимка: РБ

"Благодаря на всички, които подкрепиха "Реформаторски блок - Глас народен"! Благодаря на хората от Благоевградска област, които дадоха гласа си за листата и за мен персонално! Ние сме отбор, който ще продължи да се бори за нормалност и почтеност в политиката".

Това написа в профила си във Фейсбук водачът на листата в 1 МИР - Димитър Делчев. Коалицията не успя да прескочи 4-процентната бариера за влизане в парламента.

"Бяхме прави да мислим, че за тази борба се изисква обединение на всички хора, желаещи промяната. В крайна сметка егоизмът лиши над 300 хиляди българи от представителство в Народното събрание.

Надявам се бъдещето да донесе мъдрост. Защото, в крайна сметка, целта да живеем в подредена държава със справедлива съдебна система е много по-важна от това кой с какъв пост ще се окичи. Няма да се откажем!", коментира още Делчев в социалната мрежа.

 

КОМЕНТАРИ

Гост16:17 - 29.03.2017
Защо да ги няма - по-добре е да се обединят.
Hohoho16:55 - 28.03.2017
Dovijdane Ushko!
О-Ди-Си16:37 - 28.03.2017
Пишльо, разкатахте мамата на дясното от безумия и егоизъм. Всички заедно- Кунка, Лукчо, Реотанчо, Перуканчо, ЗеленГорски, РошавРистьо, Вълчо и т.н.- да ви няма.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK