Димитър Борумов е новият председател на Детския парламент в Благоевград

снимки: Младежки дом - Благоевград

На общо събрание Детски парламент –Благоевград избра Димитър Борумов за свой председател. Димитър е най-младият участник в Детски парламент и учи в ­­III ОУ“Димитър Талев“. Втора година е активен участник и печели доверието на младите хора в организацията.

Детски парламент – Благоевград има своето място в културния и обществен живот на Благоевград. Благодарение на изключителната солидарност на Община Благоевград към дейността му, Детския парламент се нарежда сред  активно работещите младежки парламенти в страната.

В началото на месеца Димитър Борумов участва в XV Национална пролетна среща на детските и младежки парламенти и съвети в град Варна и представи достойно дейността на организацията която представлява.

"Предизвикателството да бъда избран за председател на Детския парламент е голямо. Благодаря за оказаното доверие, с общи усилия ще продължим да работим заедно в името на децата", каза Димитър Борумов. Детски парламент – Благоевград провежда своите работни срещи всеки вторник от 19.30 часа в Младежкия дом.

Досегашният председател Божидар Джупанов е национален състезател по канадска борба в СККН „Спартак” - Благоевград, а негов треньор е многократният световен и европейски шампион и почетен гражданин на Благоевград – Георги Гайдарджиев.

Многобройните състезания у нас и в чужбина и тренировъчните лагери са причина Божидар да се впусне в спортната надпревара и да радва своите почитатели със спечелените отличия.

Другите избрани членове от екипа на новия председател са Соня Георгиева, Елизабет Китанова, Камелита Бежанска и Митко Джолев.

 

снимки: Младежки дом - Благоевград
снимки: Младежки дом - Благоевград
снимки: Младежки дом - Благоевград
снимки: Младежки дом - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK