Димитър Благов записа дебют за Пирин

снимка: Община Благоевград

Юношата на Пирин 2001 Димитър Благов записа дебют за ОФК Пирин в мача срещу Ботев Враца. Полузащитникът бе освободен от Нефтохимик и вчера се присъедини към лагера на орлетата в Сандански. Благов влезе като резерва в днешната контрола с врачани, която завърши 0:0.

Изненадващата проверка се играна терена с изкуствена настилка в южния град, по настояване на Ботев, които трябваше по същото време да срещнат Славия. Белите обаче си тръгнаха от Сандански ден по – рано. Антони Здравково е помолил своя колега Боздански да направят спаринг, в съботния ден, след да потеглят за Враца.

В днешната втора проверка за Пирин пропуски пред гола направиха Антонио Хаджииванов, Давид Гълъбов и Григор Григоров. Рефер на престижната контрола за Пирин бе Драгана Стойков, който е син на административния директор на орлетата Кирил Стойков – Зози. Следващата контрола на Пирин е на 30 януари срещу Пирин Разлог. Орлетата си тръгват от Сандански на 2 февруари. Ето и съставът на Пирин в мача с Ботев.

Пирин: Стоян Васев, Кирил Мутавджийски, Румен Сандев, Георги Самокишев, Андрей Стоев, Божидар Васев, Марио Янков, Давид Гълъбов, Антонио Хаджииванов, Николай Димиров и Методи Костов. Резерви: Христо Бахтарлиев, Илия Тафров, Марио Иванов, Фаик Таиров, Иван Балтов, Григор Григоров, Георги Калайджиев, Димитър Благов и Георги Стоицов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK