Пирин загуби и втората си контрола

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК "Пирин" загуби с 1:2 от втория отбор на Лудогорец в мач, игран вчера на ст. "Христо Ботев" в Благоевград.

За пиринци играха двамата чужденци Хуан Пабло и Крис Кюисе, като най-вероятно и двамата ще бъдат част от състава за пролетта. Участие взеха също и двамата състезатели на проби – Кристиян Бешев и Мартин Димитров, но тяхното оставане в Пирин не е сигурно.

Орлетата получиха гол от контраатака още в първата част, след груба грешка в средата на терена, а от това се възползва Кольовлуев, който бе точен. Благов, Пабло и Янев тормозеха отбраната на гостите, но освен няколко по-опасни далечни удари, до чисто положение за Пирин не се стигна през първата част.

Лудогорци поведоха с два гола след дузпа, отсъдена от главния рефер Буров в началото на втората част. Ангелски сгреши и препъна нападател на гостите. Зелените върнаха едно попадение 15 минути преди края, когато след хубава контраатака Топузов отбеляза единствения гол за Пирин.

Пиринци доиграха мача с 10 човека, след като Михайлов получи контузия в глезена. В края на срещата гостите получиха отново дузпа, след нарушение на Митев, но дошлият на проби колумбийски вратар Даниел вещо я спаси.

В мача не взеха участие Златинов, Мутавджийски и Емил Петров.

Състав на Пирин: Яначков, Димитров, Гуцев, Пушкаров, Кюисе, Бешев, Костадинов, Пабло, Благов, Янев и Грозданов. След почивката в игра влязоха още: Ангелски, Даниел, Митрев, Цолев, Топузов, Михайлов, Ангелов, Георгиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK