Девойка загина при катастрофа на пътя Самоков-София, двама непълнолетни изгубиха живота си при ПТП край Сопот

Снимка: БГНЕС

Тежък пътен инцидент е станал в района на Мечката, по първоначални данни е загинала 22-годишна жена.

Сигнал за тежка катастрофа на пътя Самоков-София, в района на Мечката, е получен днес към 11.20 часа. По първоначална информация 22-годишна, управлявала лек автомобил, е изгубила контрол над автомобила и се е ударила в несрещно движещ се тежкотоварен автомобил.

От удара тя е загинала на място. Районът е отцепен, извършва се оглед. Временно движението в района е ограничено, обходният маршрут е по път III-181 Ковачевци - Железница - Бистрица - София.

При друг тежък пътен инцидент край с. Сопот са загинали двама непълнолетни, а 14-годишно момиче е в болница с тежки наранявания. Катастрофата е станала тази нощ в района на селото. Сигналът в полицията е получен към 00.24 часа.

По първоначални данни 15-годишен от с. Кирчево, Ловешко, е управлявал лекия автомобил. Поради шофиране с несъобразена скорост, в близост до бензиностанция, неправоспособният водач е изгубил управлението над колата, която се е ударила в крайпътно дърво.

От удара той е 16-годишен младеж, пътувал до него, са загинали на място. В тежко състояние в болница е откарана 14-годишна тяхна спътничка. С леки натъртвания е и 17-годишен младеж, също от с. Кирчево.

На място е извършен оглед, работата по образуваното досъдебно производство продължава. /News.bg/

 

Снимка: БГНЕС

КОМЕНТАРИ

Иво14:36 - 12.11.2017
" Проблеми по осигуряване безопасността на движението" на вниманието на господата управляващи!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK