Обръщение към жителите на община Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Сега най-важното е да бъдем дисциплинирани и отговорни

Ръководството на община Гоце Делчев се обръща към всички жители с молба за стриктно спазване на правилата, които извънредното положение налага.

Уважаеми съграждани,

Знаете, че най-важното в този момент е спазването на карантина от всички лица, които са поставени под нея, както и самоизолацията на останалите.

В община Гоце Делчев под карантина са 134 души, които са се прибрали от чужбина или са работили на обекти в град Банско. Те са основно от град Гоце Делчев и от селата Брезница, Мосомище, Лъжница, Буково, Господинци, Борово, Баничан.  

Всеки ден обаче продължават да се прибират хора от чужбина по родните си места в града и селата от община Гоце Делчев. Разчитаме до голяма степен на тяхната отговорност – да спазват стриктно 14-дневната карантина, но разчитаме много и на гражданската активност на обществото. Ако забележите случаи на ваши съседи или познати, които нарушават наложената им карантина, моля, подавайте сигнали на денонощните телефони на община Гоце Делчев: 0886 015 530 и 0888 006 080, както и на денонощния телефон на Районно управление Полиция - 0751 60101.

Изключително важно е всеки един от нас да бъде отговорен в тази ситуация не само към себе си и своите близки, но и към околните. Затова ви призоваваме – спазвайте разпоредбите, защото само така можем да се справим с извънредното положение, в което се намираме.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd