Община Гоце Делчев: Едрогабаритните отпадъци ще се извозват веднъж седмично

Снимка: Infomreja.bg

Уведомление от Община Гоце Делчев

На вниманието на гражданите на гр. Гоце Делчев относно извозването веднъж седмично на едрогабаритните отпадъци поставени до контейнерите.

В сезона на домашните ремонти, Община Гоце Делчев уведомява, че едрогабаритни отпадъци (малки шкафове, дивани, фотьойли, легла, маси, столове, матраци, дюшеци и други), поставени до съдовете за общ битов отпадък (сивите контейнери), ще се извозват веднъж седмично – всеки четвъртък от 08:00 ч. до 11:00 ч.

Умоляваме Ви да поставяте едрогабаритните отпадъци в непосредствена близост до сивите контейнери в деня преди извозването на отпадъците. По този начин отпадъците ще бъдат извозвани своевременно на следващия ден и няма да се получи струпването им през цялата седмица.

Транспортирането на едрогабаритните отпадъци ще се извършва от сметопочистващите фирми, на база утвърдения график с отделни, специализирани автомобили.

Съгласно Наредбата за управлението на отпадъците се забранява изхвърлянето на едрогабаритни отпадъци извън дните от утвърдения график като са предвидени и санкции за нарушителите.

Телефон за връзка с Община Гоце Делчев при необходимост: 0888006080

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK