За трета година малки футболисти в битка за "Купата на кмета" в Белица

Малки футболисти от Благоевградска област ще мерят сили в традиционния Детски футболен турнир "Купата на кмета" в Белица. 

Турнирът се организира за трета поредна година и е част от Празника на община Белица, който се провежда под патронажа на градоначалника Радослав Ревански.

Заявки за участие в тазгодишното издание на надпреварата засега са дали отбори от Банско, Разлог, Гоце Делчев, Петрич, Благоевград, както и футболните надежди на града домакин - Белица.

Очаква се за "Купата на кмета" да се борят и още няколко отбора от областта и страната, както и състезатели от Северна Македония.

Футболните срещи ще се играят на стадиона в Белица.

За децата, родени 2008 г., турнирът ще започне на 29-и август и ще продължи до 1-ви септември. Децата, родени 2009 г., ще се съревновават от 5-и до 8-и септември включително, съобщиха организаторите. Във всяка възрастова група се очертава да има по 6-7 отбора.

Миналата година в турнира участваха осем футболни отбора, а победители станаха "Хлапетата" от Благоевград.

Кой ще е тазгодишният носител на "Купата на кмета" ще стане ясно в началото на септември. За всички участници Община Белица е осигурила грамоти и медали.

Третият празник „С любов и вяра в общите ценности” ще се проведе на 07.09.2019 г. и ще бъде посветен на 50-годишнината от създаването на град Белица.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK