Детският парламент в Благоевград организира конкурс-рецитал по повод Деня на народните будители

Снимка: Infomreja.bg

Детският парламент в Благоевград организира конкурс-рецитал по повод Деня на народните будители.

В инициативата могат да участват ученици 5. до 12. клас. Участниците следва да изберат едно или повече стихотворения от българската литература, ако са повече между тях трябва да има смислова връзка. Необходимо е да бъде подготвено и атрактивно представяне на самото произведение, което може да бъде представено преди, между или в края на стихотворенията.

Участниците следва да имат предвид, че произведенията трябва да се знаят наизуст и не се позволяват помощни средства. Конкурсът ще се проведе в два кръга. Първият ще е на 31.10. от 12.00 ч. в зала № 3 на Младежки дом, а финалът ще се проведе на 01.11 от 13.00 ч. в залата на Кукления театър ( Младежки дом).

Церемонията по награждаване ще започне в 18.00 часа в Деня на народните будители. За записване: 0894620203 (Димитър Борумов – председател на Детски парламент) или на e-mail: dp_blagoevgrad@abv.bg. Кандидат-участниците трябва да подадат трите си имена, клас, години и училище, стихотворенията, с които ще участвате и телефон за обратна връзка.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd
loading...