Детската студия към младежкия театър с блестящ спектакъл в зала "Яворов"

снимки: Благоевградски младежки театър

Снощи в препълнената зала ,,Яворов" бе представен театрално-танцовият спектакъл ,,Снежанка и джуджетата" с участието на артисти от Детската театрална студия към Благоевградски Младежки Театър и клуб ,,Блясък".

Невероятна актьорска игра, танци и веселие предложиха децата на публиката. Известната приказка за ,,Снежанка и седемте джуджета" бе представена по различен начин, с много хумор, преплитане на герои от различни приказки и танци.

За първи път в Благоевград бе игран подобен спектакъл, като в него се включиха над 70 деца. На финала в зала ,,Яворов" пристигна самият Дядо Коледа, който раздаде подаръци на младите актьори и танцьори. Близо петнайсет минути продължиха аплодисментите на публиката, която беше възхитена от децата на сцената.

,,Репетирах с моите деца близо година, за да постигнем този резултат. Да няма детско и наивно театро на сцената. Всяко от децата си гонеше задачите. Когато ги събрахме с танцьорите от ,,Блясък" се получи наистина добро представление. В този вариант спектакълът е готов за фестивал. Хубаво е, че от общината ни обърнаха внимание и ни дадоха възможност да се изявим. Благодаря им. Дано това да е началото на едно добро сътрудничество. Благодаря на всички, които застанаха зад мен, моят театър и моята школа", каза Бранимир Митов - художествен ръководител на Благоевградски Младежки Театър.

 

снимки: Благоевградски младежки театър
снимки: Благоевградски младежки театър
снимки: Благоевградски младежки театър
снимки: Благоевградски младежки театър

КОМЕНТАРИ

Христина Николова23:01 - 31.03.2013
Сладури!
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK