Детска радост в благоевградските фонтани

Снимка: Infomreja.bg

Всеки, който обича лятото, не може да се оплаче от тазгодишното. Температурите удариха 40+ градуса. Всички се оплакваха от земния ад, но сега си спомнят за топлите летни нощи.

Все пак сезонът на дините, мастиката и цацата не е минал. От понеделник до днес нахлува по-хладен въздух, но все още дрескодът клони към късия ръкав и сандали.

В Благоевград хората намираха прохлада в парк „Бачиново“ и по баражите на река Бистрица.

Гълъбите се топяха в градския фонтан, но не бяха единствени.

Днес, всеки прибиращ се към 17 ч. от работа, може би е забелязал радостта на едни малчугани от ромския квартал. А едно дете е най-щастливо тогава, когато има вода.

Децата, съвсем голи, бяха решили да си вземат баня във фонтаните до общината. Минувачи не бяха така развеселени от гледката, най-малкото защото това не е обществена баня, най-малкото защото минават други деца.

Все пак никой не посмя да каже на къпещите се да преустановят това начинание.

В чужбина нашека също реши да се изкъпе. 53-годишна българка бе глобена с 500 евро, след като се изкъпа във водите на емблематичния римски фонтан на площад „Република“, съобщава Монитор, цитиран от vevesti.bg.

Жената била извадена от карабинерите веднага след като се топнала. Първоначално тя не искала да плати, но като видяла, че няма да й се размине, намерила откъде да даде парите.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK