Детска игра с пиратки предизвика пожар в село Вълкосел

снимка: infomreja.bg

Детска игра с пиратки предизвика пожар в село Вълкосел. Вчера в пожарната служба в Гоце Делчев е получен сигнал за пожар в сушилня за тютюн. Изпратеният на място екип от огнеборци установил, че гори покрив на къща и сушилня. Огънят успял да обхване 30 кв.м. покривната конструкция на постройката, стопанска сграда и 500 низи с тютюн. В пожара е обгорял и коня на собственика на имота А.Ч. от същото село.

Нанесените материални  щети са в процес на изясняване. При огледа станали ясни и причините за огнената стихия. Оказало се, че детето на стопанина си играло с пиратки в непосредствена близост до сушилнята. Работата по случая продължава .
 

КОМЕНТАРИ

тъпаци по горе17:47 - 05.10.2011
А бе идиоти нали всички получаваме полицейски бюлетин вие какво друго искате да се напише по различно от вашето напримеркоето също е от бюлетина . На крив х.й и козината му пречи. Не правете от мухата слон не гои търсете слона под мухата щото няма да го намерите . Преписвачите са в Струма ще ги висите утре копи на материала и снимките на убитата жена в Гоце Делчев . Може и челен да му го сложат
bbb12:10 - 05.10.2011
copy/paste!
aa12:09 - 05.10.2011
s e-79 edno i sashto pishete!nesi pravite truda dago promenite daje!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK