Дете с факла е новият неприемлив случай на снощния мач

Снимка: бТВ

Още един с случай с неприемливо детско поведение по време на футболен мач в България. Седмица след финала за Купата на България между "Славия" и "Левски", по време на който две момчета на видима възраст под 10 години бяха снимани на пистата пред сектор Б, голи до кръста и с изрисувани със свастики тела, друг малчуган бе забелязан да размахва запалена факла.   

В началото на второто полувреме на шестото дерби за сезона между отборите на "Левски" и ЦСКА, агитката на "червените" направи хореографията си с димки и факли, част от която става и детето. 

Пиротехниката е забранена по стадионите и използването на факли и димки редовно носи глоби за клубовете. Непълнолетните деца пък могат да влизат на трибуните на съоръжението само с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

До момента нито БФС, нито "Левски" са взели отношение по казуса с двете деца от финала за Купата на България. Остава неясно как и защо те са се озовали сами на пистата. Пред полицаите бащата на едното момче е казал, че не той, а съвсем други хора, са изрисували сина му./ бТВ

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK