„Дете с добра душа - 2017" в подкрепа на Центъра за настаняване от семеен тип в село Мламолово

Снимка: РУО-Кюстендил

В ДГ „Миньор“ - Бобов дол по инициатива на Обществения съвет и под патронажа на кмета на община Бобов дол – адв. Елза Величкова, за пореден път се проведе кампания „Дете с добра душа - 2017 година“.

Целта е набиране средства за закупуване на индивидуални подаръци и хранителни продукти за хората в неравностойно положение, настанени в ЦНСТ – с. Мламолово, община Бобов дол.

Деца, учители и помощен персонал на ДГ “Миньор“ изработиха великденски картички, които бяха закупени от родители, служители на административните учреждения в община Бобов, граждани и фирми.

От продажбата на картичките бяха събрани 330 лева, с които се закупиха индивидуални подаръци и хранителни продукти, като великденските яйца бяха оцветени от децата.

На 13 април служители на ДГ “Миньор“ и Община Бобов дол посетиха ЦНСТ - с. Мламолово и предадоха подаръците и продуктите на потребителите на социалната услуга.

Директорът на ЦНСТ изказа благодарност за хубавите подаръци, позитивното отношение към живеещите в Центъра и за дарената радост за празника.

Кампанията „Дете с добра душа - 2017 година“ реализира целта си за формиране на хуманност, разбиране, толерантност и съпричастност в децата към хората в неравностойно положение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK