Десетокласник от НПГ е загиналият при катастрофата тази нощ, куче на пътя причинило инцидента, Дъбница потъна в скръб

Снимка: Infomreja.bg, архив

Гърменското село Дъбница потъна в скръб след тежкото пътно-транспортно произшествие на пътя Гоце Делчев - Сатовча.

Както ИНФОМРЕЖА писа, инцидентът е станал около 2 часа през нощта при разклона за Дъбница, където катастрофираха трима младежи, а един от тях издъхна.  

Загиналият е 17-годишният Ерджан Саид, който е десетокласник от НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев. Той е бил пътник в управлявания от правоспособния 18-годишен водач Рабин Бекиров лек автомобил "Опел Вектра". 

Третият пътуващ в катастрофиралата кола е 18-годишният Александър Малаков, който е с фрактури на двата крайника и други травми от жестокия удар. Още през нощта той е транспортиран за столичната болница "Пирогов". Има опасност за живота му.

Шофьорът на опела е най-леко пострадал. Той е настанен в МБАЛ "Иван Скендеров" със счупен глезен. 

И трите момчета са от Дъбница и учат в Неврокопската професионална гимназия. Загиналият младеж е бил десетокласник, а Александър и Рабин са в 11-и клас. 

По първоначални данни във фаталната нощ младежите били на дискотека в Гоце Делчев и към 2 часа тръгнали обратно към домовете си. Малко преди да влязат в родното си село, на пътя им изскочило куче. В опит да избегне сблъсък с животното водачът Рабин Бекиров завил рязко наляво, колата излязла от платното и се забила с висока скорост в крайпътно дърво.

При проведената спасителна акция на катастрофиралите момчета от Дъбница група от противопожарна охрана в Гоце Делчев се е наложило да реже ламарините на автомобила, за да извади от него младежите, за нещастие и трупа на починалия на място Ерджан Саид. 

Тъжната вест за поредния загинал млад човек на пътя, която почерни още едно семейство, тази сутрин потресе както жителите на гърменското село Дъбница, така и хората в общината и целия регион. 

Съкрушени от нелепата смърт и ужасната катастрофа са и учениците и учителите от НПГ "Димитър Талев", на което и тримата младежи са възпитаници. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK