Десетокласничка от НПГ „Димитър Талев“ – трета на XIII Национален конкурс „Млад икономист“

Симона Пачеджиева, снимка: Личен архив

Десетокласничката Симона Пачеджиева от НПГ „Димитър Талев“ е поредната възпитаничка на елитната гоцеделчевска гимназия, която донесе слава на училището, себе си и родния си град.

Симона Пачеджиева се класира на трето място в ХIII Национален конкурс „Млад икономист“ 2017 под надслов "Гласът на младите за силна икономика". 

Тя бе сред 120-те участници в конкурса, в който се състезаваше с ученици, студенти и докторанти, изучаващи икономически специалности в България и чужбина, както и млади икономисти до 35-годишна възраст.

Симона, която достойно зае третото място в престижния национален конкурс, е ученика в 10 „а“ клас на НПГ „Димитър Талев“, специалност „Организация на туризма и свободното време“.

Тържественото награждаване на победителите от ХIII Национален конкурс „Млад Икономист 2017 г.” ще бъде на 10 юни в София, на което с официално писмо от името на членовете на Управителния съвет на Съюза на икономистите в България и председателят му проф. д-р Татяна Хубенова е поканен да присъства и директорът на гимназията Мария Георгиева. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK