Десетки се включиха в националния воден поход по река Струма

Снимки: ТД "Осогово"

Дните приключваха край огнището в базовия лагер в местността „Чардака“ край Раждавица

Клубът по воден туризъм “Струма 2012” към туристическо дружество “Осогово” – гр. Кюстендил, за поредна година посрещна гости от София, Пловдив, Хасково, Димитровград, Кърджали, Стара Загора, Нова Загора, Русе, Варна, Троян, Враца, Калофер в традиционния национален воден поход по горното поречие на река Струма.

Основните цели и задачи на клуба са да се популяризира водния туризъм, запознаване с природните забележителности в района, усъвършенстване на техническите и физически умения на практикуващите воден туризъм в бързотечащи води.

В местността "Чардака" при село Раждавица се събраха около 60 участника от различни възрасти. Дните приключваха край огнището в базовия лагер, където всеки споделяше впечатленията и емоциите събирани през деня. Да не забравим и гостоприемството на организаторите, които се погрижиха да поддържат доброто настроение.

„Благодарим на всички за ентусиазма, с който са пропътували не малко километри, за да споделят с нас емоцията от преживяното. Смятам, че всички които вече веднъж са дошли, ще продължават да ни посещават и ще водят със себе си нови ентусиасти, които за сега може само да слушат историите, оставили незабравими спомени във всички наши гости“, сподели Гергана Нешева  – член на  клуба по воден туризъм “Струма 2012” - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g