Община Дупница обяви обществена поръчка за реставрация на архитектурен паметник "Ески Джамия"

Снимка: Infomreja.bg

Община Дупница обяви обществена поръчка по реда на гл.26 от ЗОП-чрез обява за реставрация на архитектурен паметник "Ески Джамия".

Общата прогнозна стойност на поръчката е 95 785,32 лв, а срокът за изпълнение е максимум 60 календарни дни. Дейностите за ремонт на Джамията, които се предвиждат са свързани с цялостна подмяна на покривния пакет - керемиди, подложка, обмазване с хидрофобен  хоросан по рецепта.

Предвидени са 40% нови керемиди и изцяло подменяне на подложката от хоросан и пълнители. Ще се извършат първо демонтажни  работи – сваляне и складиране на едноолучни керемиди. Отстраняване на компрометирана подложка от хоросан и пълнеж по покрива. Разваляне на замаска с теракол по покрив. Архитектурния образ на сградата няма да се променя. 

О ферти от лицензирани за подобни дейности фирми ще се приемат до 17:30 часа на 14. май 2018 г., а ден по-късно от 11:00 часа ще бъдат отворени документите в открито заседание. Съгласно процедурата, при липса на 3 оферти, комисията ще удължи срока с минимум 3 дни, като на следващото заседание без значение от броя оферти ще ги отвори и избере изпълнител.

Припомняме, че финансирането е от бюджета на Община Дупница, а ремонтните дейности, които са заложени за извършване са след направен оглед от експерти през миналата година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK