Станислав Костов подписа с Левски

Източник: Официален сайт на Левски

Станислав Костов е новото попълнение на Левски. Нападателят вчера разтрогна договора си с Пирин (Благоевград), а днес се появи в офисите на "сините" на улица "Тодорини кукли" в София и подписа, съобщава topsport.bg.

Бившият футболист на ЦСКА вече е преминал успешно медицински прегледи, които са му били направени по-рано. Договорът му е за 2,5 години. Нападателят ще засили конкуренцията в атаката на Левски.

Не е изключено столичани да се разделят с Жуниор Мапуку. Към конгоанеца има интерес от чуждестранни клубове. Левски не се е отказал от намерението си да се подсили с чуждестранен голмайстор.

Костов е вторият бивш нападател на ЦСКА след Серджиу Буш, който този сезон подписва с Левски. Слави е роден на 2 октомври 1991 година в Благоевград. Висок е 181 см и играе като нападател. Юноша е на Пирин. През 2010-2011 година има 12 мача и 2 гола за "орлетата".

Тогава Слави е забелязан от ЦСКА и Левски. Костов е близо до договор със "сините", но в крайна сметка отива при "армейците". За ЦСКА има 21 мача и 3 гола.

След това кариерата му продължава в Ботев (Пловдив) - 35 мача и 3 гола за първенство. Следва период в Берое - 42 мача и 4 попадения, за да се завърне в Пирин през 2016 година. За "орлетата" записва 32 мача и 10 гола.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK