Десетки фирми от Гоце Делчев се включиха активно в ремонта на стадиона

снимка: Краси Терзиева, infomreja.bg

Почти всички строителни фирми на територията на община Гоце Делчев са се включили със собствен ресурс в извършването на ремонтните дейности на стадиона в града, за да бъде съоръжението готово до края на този месец.

Собствениците на фирми са изразили готовност дори да изчакат плащанията, докато бъдат преведени обещаните почти половин милион лева от премиера Бойко Борисов само и само срокът, поставен от лицензионната комисия на БФС, да бъде спазен.

В тази връзка кметът Владимир Москов заяви, че през миналата седмица е провел среща с местните строителни предприемачи, които са се отзовали да окажат всякакъв вид помощ за местния футболен отбор. В момента на стадиона усилено работят фирмите на Христо Коемджиев, Ангел Шербетов, Георги Гемов, Петър Тонев, Петър Янев и на други местни бизнесмени.

С проектанските работи са се заели инженерите Пантелей Гелемеров и Ангел Тунчев. Днес кметът на община Гоце Делчев публично благодари на строителните предприемачи за проявената отговорност. Чака се и доставката на над 4 000 нови седалки, които ще бъдат монтирани също в срок.

Както ИНФОМРЕЖА писа, на среща с депутата Георги Андонов и кмета Владимир Москов министър-председателят Бойко Борисов е поел ангажимент за финансовото обезпечаване на ремонтните дейности на стадиона и лицензирането му. Тогава премиерът е обещал и да присъства на първия домакински мач на "Пирин" - Гоце Делчев на обновения терен.

Изграждането на нови съблекални, административни офиси, медицински кабинет, зала за пресконференции, нови тоалетни, ВИП ложа със 100 места за официални гости и за фенове с абонаментни карти, нова козирка, специални места за телевизионните екипи и трибуна за феновете на гостуващите отбори включва модернизирането на стадиона в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

до тит12:24 - 12.07.2012
абе тит ти да не си директора/директорката/на пансиона? верно ли е че с Москов си правите някакви работи.цялата околия говори,че сте любовници,ама на мен не ми се вярва
тит09:14 - 12.07.2012
Информацията в гоцеинфо отново е грешна и изкривена. капута стаменов интерпретира нещата както му изнася, винаги гледайки да очерни някой.
Jfof,08:40 - 12.07.2012
Ало , май някой мераклии да направят пачка са вече в предизборна кампания , много рано бе ще се изабите .
Назаем от gocetoinfo05:35 - 12.07.2012
а седемнадесет години упраавление кмета Владимир Москов и продажната клика около него съсипаха индустрията и предприятията в Гоце Делчев (остана единдтвено Ролман, просто защото нищо не могат да му направят и трябва да се съобразяват с него) накараха 90 % от младите хора да избягат в чужбина, целия град се превърна в една автономна губерния на тях и техните деца. И сега след токлова разруха кражби и абсолютно безхаберие спечелиха 1 ЕДИН проект на стойност 8 544 759.57 лв, които пари са 85% от Европейския фонд за регионално развитие с 15 % съфинансиране от републиканския бюджет ( за тези които не знаят това са пари на КРЕДИТ от Европейския съюз, които нашите деца ще връщат!!!) Добре ще кажете, обаче има и друго половината от тях са за КОМИСИОННИ, които прибират хората разрешили проекта – хората на кмета демек! Само за сравнение – община Гърмен по време на управлението на Ахмед Башев инвестира средно по 5 000 000 лв. ГОДИШНО за 9 години управление, община Хаджидимово с кмет Людмил Терзиев 2 100 000 годишно за 5 години! Проста сметка – община Гърмен 9 години по 5 000 000 лева на година прави – 45 000 000 лв., община Хаджидимово за 5 години по 2 100 000 прави 10 500 000 лв. Община Гоце Делчев за 17 години - 8 544 759.57 и то дадени от министър Павлова, която е от правителството на ГЕРБ, тоест никое друго правителство включително на БСП (партията майка на Москов) не му е отпускало толкова пари!!! И пак да сметнем 8 544 759.57 делено на 17 прави малко повече от 502 000 на година! Честито драги граждани простата математика доказа, че сме най-накрая в района!

FACEBOOK