Пирин загуби от Левски с 0:1

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин загуби незаслужено с 0:1 в предпоследното си домакинство за сезона от Левски София. Орлетата играха отлично, особено през второто полувреме, но малшанс пред гола и очевадна съдийска грешка отнеха поне точка на Благоевградчани. 

Първото полувреме премина в тактически двубой в средата на терена, като двата тима рядко стигаха до голови ситуации. В самия край на продължението на първата част бе отсъден спорен фаул на Костов, отстрани на наказателното поле. Последва остро центриране в рамките на вратата, като стражът изби топката в главата на Александров, който отбеляза единственото попадение. 

Зелените бяха тотални доминанти през втората част. Тя започна с категорична, но неотсъдена дузпа за Пирин, за нарушение на Минев срещу Дюлгеров. Малко преди това Александров от гостите бе оставен на терена, след като направи грубо нарушение срещу Бенгюзов, а вече имаше картон. В 73-та минута стражът на Левски Йоргачевич изпусна една центрирана топка, но Тошев не успя да отбележи от открилата се възможност. 

Последва пропуск отново на Тошев, който с глава прати топката над гредата при един корнер. В последните минути на мача няколко мелета пред вратата на Левски като по чудо не влязоха в мрежата, след удари на Генов, Башлиев и Тошев не намериха целта. 

В следващия мача зелените гостува на Монтана. Мачът е в петък от 18:00 на ст. Огоста.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK