Под мотото „Няма време за експерименти” БСП – Гоце Делчев откри предизборната си кампания за местни избори 2015

Кандидатът за кмет на Гоце Делчев Владимир Москов откри официално предизборната си кампания, снимки: Infomreja.bg

В препълнена зала в Дома на културата общинската организация на БСП в Гоце Делчев даде старт на предизборната си кампания за предстоящите местни избори на 25 октомври. С мотото „Няма време за експерименти” кандидатът за кмет Владимир Москов тръгна към шестия си кметски мандат със силен екип от кандидати за кметове и общински съветници.

Гости на официалното представяне на кандидатите на БСП за кметове и общински съветници бяха депутатът Кристиан Вигенин, председателите на общинските организации на БСП в община Хаджидимово - Румен Боянин, и Милко Сиркьов - лидер на БСП в община Сатовча.

Официалното откриване на предизборната кампания на социалистите от община Гоце Делчев уважиха и представители на партии и коалиционни партньори от коалиция "За Гоце Делчев", "АБВ", "Народен съюз", "Атака" и други.

Пред големия форум Владимир Москов отчете успешния си пети мандат и очерта линията на следващия кметски мандат, за който са спечелени вече двойно повече инвестиции по редица одобрени проекти.

”Спортната зала ще бъде открита в края на октомври. Подписали сме договорите и вече текат процедури за   безплатно саниране на 22 жилищни блока в града. По новата програма за енергийна ефективност ще бъдат санирани и още 5 блока, които бяха заложени в старата програма, като собствениците им вече ще са освободени от плащанията. През октомври ще бъде даден стартът на санирането. Предстои да бъдат изпълнени и проектите за енергийна ефективност в селата Буково, Мусомища, ЦДГ "Слънце". Готов за внасяне е и проектът за осветлението на града.

53 милиона лева е стойността на проекта „Воден цикъл”, който Общината спечели за подмяна на съществуващата и изграждане на нова вътрешна ВиК мрежа в Гоце Делчев, изграждането на довеждащ колектор и нова Пречиствателна станция за отпадни води с възможност за включване в нея и на село Мусомища.

За четирите години на мандат 2011-2015, екипът ни успя да привлече допълнително над 48 милиона лева. Спечелихме над 44 проекта, сред които и този за рехабилитация на 26 улици и Градския парк на стойност 8,5 млн. лв.; 7,5 млн. лв за подмяна на водопровод и асфалтиране на улици в села под 2 хиляди жители; 6 млн. лв за парк Панорама, зелени площи и 25 улици; 5,5 млн. лв за ремонта на 2 гимназии, 2 основни училища и 1 детска градина.

Сред другите знакови реализирани проекти в рамките на мандата е този за втората клетка на депото за твърди битови отпадъци на стойност 5,2 млн.лв; 3,9 млн. лв за ново високотехнологично оборудване за МБАЛ „Иван Скендеров“; 3,3 млн. лв за Спортна зала, която ще бъде открита до края на месец октомври.Със съдействието на община Гоце Делчев, за периода 2011 – 2015 година бяха бяха осигурени 100 000 лв. за ремонти и строежи на църкви, манастири, параклиси и джамии”, отчете пред присъстващите Владимир Москов, за което бе бурно аплодиран.

Пред пълната зала бяха представени кандидатите за кметове по населени места от БСП, а именно: за Баничан – Иван Каръков, за Борово - Иван Караилиев, и подкрепеният от БСП кандидат за кмет на Мусомища Тодор Либяховски. Членовете и симпатизантите на БСП от община Гоце Делчев, както и присъстващите граждани се запознаха и с представенети кандидати за общински съветници.

В дългата листата от 30 кандидати за общински съветници коалиционни партньори на БСП са: от НДСВ – д-р Мария Радойкова – управител на МБАЛ „Иван Скендеров”, и от АБВ - Петър Москов - хореограф и танцьор в школата и ансамбъла на Николина Чакърдъкова. В листата на БСП в община Гоце Делчев за следващия мандат бяха представени много нови кандидати за общински професии, сред които бившият началник на РУ „Полция" Ангел Поюков, Кенан Тюмбелекчиев, адвокат Димитър Шагов, Георги Чолаков, д-р Райна Механджиева, Гергана Орманлиева, Мариана Мустакли, Румен Джинев, Илиана Кръстева и други.

Всички кандидати за общински съветници от листата благодариха за оказаната им чест да са в екипа и да работят за доказалия се като добър стопанин на община Гоце Делчев - кандидата за кмет Владимир Москов. Всички пожелаха на Москов изборна победа още на първия тур.

Ето и пълния състав на листата:

1. Владимир Кръстев Москов

2. Димитър Костадинов Балтаджиев

3. Петър Ангелов Янев

4. Димитър Кръстев Бояджиев

5. Магдалена Георгиева Пиринска

6. Богдан Емилов Боцев

7. Иван Тодоров Геров

8. Димитър Маринов Шагов

9. Мария Иванова Радойкова

10. Димитър Илиев Димитров

11. Райна Иванова Механджиева

12. Ангел Георгиев Башов

13. Гергана Димитрова Орманлиева

14. Георги Петров Чолаков

15. Ангел Николов Поюков

16. Елена Стоянова Сеизова

17. Кенан Рамизов Тюмбелекчиев

18. Стойчо Георгиев Джибов

19. Марияна Каменова Мустакли

20. Георги Иванов Мишев

21. Ирена Руменова Пиринска

22. Румен Кирилов Джинев

23. София Лъчезарова Ляскова

24. Гергана Димитрова Стоева

25. Румен Димитров Чифлигаров

26. Росица Миленова Трендафилова

27. Илиана Валериева Кръстева

28. Тодор Стефанов Иванов

29. Петър Захариев Москов

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK