Десетки червени сърца грейнаха в ЦНСТ - Гоце Делчев за „Св. Валентин“

Снимки: Личен архив

С десетки влюбени сърца е украсен вече гоцеделчевският Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора с умствени увреждания. В ЦНСТ кипи трескава подготовка, изработват се от салфетки красиви и много на брой валентинки за Денят на влюбените.

Младият колектив на Центъра начело с лъчезарната директорка Димитрия Папалезова, за пореден път доказаха, че единствено любовта към хората и професията вършат истински чудеса.

В гоцеделчевският Център потребителите макар и болни хора не усещат как преминават дните ми, грижите и инициативите на колектива са истински извор на доброта и искрена човешка грижа.

Добрите практики и инициативите са ежедневие в Центъра, а потребителите освен на доброто отношение и грижи се радват и на приятно и вълшебно за тях самите посрещане на всички празници, много разходки сред природата и екскурзии.

Центърът за възрастни хора с умствена изостаналост в Гоце Делчев е една от най-добрите социални институции с подържана материална база и със служители, които правят всичко възможно потребителите да са щастливи и доволни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK