Депутатът Кирил Калфин се зае с редица проблеми на земеделските производители от Кюстендилско

Снимка: ПП ГЕРБ

Голям брой граждани посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ Кирил Калфин, която той организира днес в Кюстендил. Търсейки го за съдействие, гражданите поставиха различни по характер въпроси пред народния представител.

На приемната бяха поставени проблеми от сферата на земеделието и по-конкретно: изплащането на субсидиите на дребните производители. По този казус Кирил Калфин направи веднага справка с Министерството на земеделието, като оттам са поели ангажимент те да бъдат изплатени в едноседмичен срок.

Черешопроизводителите също поставиха пред депутата проблема с голяма част от унищожената им реколта. Народният представител ги увери, че ще има компенсации и обезщетение за загубите, които са претърпели.

Друга част от гражданите, посетили приемната, поставиха въпроси във връзка с безработицата в региона и трудовата заетост.

На приемната на народния представител от ГЕРБ бе поставена темата и за строително-монтажните работи на сградата на прокуратурата, които текат в момента. Това е въпрос, по който Калфин бе поел ангажимент отдавна.

Хората са изразили задоволство от това, че до няколко месеца административната сграда ще бъде обновена.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK