Депутатът Георги Андонов подаде оставка от лидерския пост в ГЕРБ-Гоце Делчев

Георги Андонов, снимка: ГЕРБ - Гоце Делчев

Депутатът Георги Андонов е депозирал преди дни молба, с която настоява пред централното ръководство на ПП ГЕРБ и Изпълнителната комисия да бъде освободен от поста председател на общинската структура на партията в Гоце Делчев.

Новината за депозираната оставка съобщи пред ИНФОМРЕЖА самият народен представител, който бе и кандидат за кмет на община Гоце Делчев на изборите за местна власт през октомври тази година.

"Промяна в ръководството на ГЕРБ в Гоце Делчев трябва да има. Надявам се да ме последват и колегите, които досега бяха в управлението", заяви Андонов.

Той поясни, че в основата на решението му са слабите изборни резултати, както и разочарованието му от това, че членове на ГЕРБ са се влели в партията не по убеждение, а заради личните си интереси.

„В момента очаквам решението на Изпълнителната комисия относно подадената от мен оставка. Вероятно заради предстоящите празници това ще се случи след Нова година, след което ще бъде избрано временно ръководство до насрочване на отчетно-изборна конференция за избор на ново ръководство на Общинския съвет на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев", обясни депутатът.

Андонов за втори път влезе в битка с дългогодишния градоначалник Владимир Москов, който обаче отново спечели изборите, при това с огромна преднина и още на първи тур. За Москов гласуваха над 11 600 избиратели, а Андонов бе подкрепен от близо 4000. Така Москов си осигури шести мандат начело на община Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Гербаджийка15:57 - 09.12.2015
Що така бе Гоше, що изкарваш членовете на партията виновни, че ти НЕ ставаш, просто приеми, че толкова си можеш.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK