Депутатът Георги Андонов откри нов офис на ГЕРБ в българомохамеданското село Брезница

снимки: ГЕРБ

Управляващата партия вече има офис и в едно от най-големите села в община Гоце Делчев – Брезница. Центърът, в който всеки един от жителите на многолюдното село ще може да посети, да постави своите проблеми и даде предложения, беше официално открит от народния представител Георги Андонов, който ще се бори за кметския пост в Гоце Делчев.

„Селата със смесено население се експлоатират най-вече покрай избори и религията се използва като средство за набиране на гласове. В този офис обаче, без оглед на вероизповедание, политически възгледи и социално положение, всеки може да потърси съдействие и да получи подкрепа на свои градивни предложения”, заяви при откриването на офиса Георги Андонов.

Членове на местната структура на ПП ГЕРБ и депутатът се срещнаха и с църковното настоятелство на храма в селото „Св. Георги”. На срещата стана ясно, че на дневен ред стои проблемът с довършването на храма, за което липсват средства.

Жителите на Брезница пък се оплакаха, че питейната вода е с лошо качество, защото тече по остарели тръби. Георги Андонов пое ангажимент да проучи възможностите за отстраняване на проблема.

 

КОМЕНТАРИ

ебача23:16 - 01.07.2013
до сега /кабаре/сега офис
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK